dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Taquitos met pulled rabbit en kaassaus (thumbnail)Taquitos met pulled rabbit en kaassaus

Taquitos met pulled rabbit en kaassaus

3u
0
-
480
Recepten

Taquitos met pulled rabbit en kaassaus

Dit gerecht laat niemand koud aan je feesttafel. Deze opgevulde tortilla’s met een vulling van traaggegaard konijn en gegratineerd met kaassaus zet je volgens ons vaker op tafel.
Taquitos met pulled rabbit en kaassaus (thumbnail)Taquitos met pulled rabbit en kaassaus

Taquitos met pulled rabbit en kaassaus

3u
0
-
480
Recepten

Taquitos met pulled rabbit en kaassaus

Dit gerecht laat niemand koud aan je feesttafel. Deze opgevulde tortilla’s met een vulling van traaggegaard konijn en gegratineerd met kaassaus zet je volgens ons vaker op tafel.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd3u
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes480

Ingrediënten

4 personen
Konijn
1
Bier
250 ml
Barbecuesaus
50 ml
Kippenbouillon
1
Water
250 ml
Look
1 teentje
Laurier
1
Tijm (vers)
2 takjes
Rozemarijn (vers)
1 takje
Peper
Zout
Boter
40 g
Bloem
40 g
Melk
250 ml
Gevogeltebouillon
200 ml
Brugge kaas gemalen
150 g
Wraps
8
Nootmuskaat
Peper
Zout
Bladpeterselie
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Doe de stukken konijn samen met het bier barbecuesaus kippenbouillonblokje water geplet teentje knoflook laurierblad tijm rozemarijn en een snuf peper en zout in een kookpot en breng aan de kook.Dek af en laat op een laag vuur 2u koken.
2
Als het vlees van de bouten valt haal je het vlees van de bouten. Trek het vlees uit elkaar en leg het vlees terug in de kookpot. Let op voor de kleine en fijne botjes.
3
Laat de saus nog even inkoken tot een ingedikte saus en kruid bij met peper en zout. Zet opzij.
4
Smelt de boter en voeg de bloem toe. Laat al roerend 1 minuut bakken. Blus geleidelijk aan met de melk en bouillon en laat al roerend indikken tot een egale saus.
5
Voeg de gemalen kaas toe maar hou nog wat apart voor straks te gratineren. Roer goed en kruid bij met peper en zout. Zet de pan van het vuur.
6
Verwarm de oven voor op 195°C.
7
Leg een klein laagje kaassaus in een ovenschaal. Leg 2 – 3 eetlepels pulled konijn op de wraps rol ze op en leg in de ovenschaal. Bedek met de overige kaassaus en Brugge kaas.
8
Plaats in een voorverwarmde oven op 195°C gedurende 25 minuten.
1
Doe de stukken konijn samen met het bier barbecuesaus kippenbouillonblokje water geplet teentje knoflook laurierblad tijm rozemarijn en een snuf peper en zout in een kookpot en breng aan de kook.Dek af en laat op een laag vuur 2u koken.
2
Als het vlees van de bouten valt haal je het vlees van de bouten. Trek het vlees uit elkaar en leg het vlees terug in de kookpot. Let op voor de kleine en fijne botjes.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

1
Doe de stukken konijn samen met het bier barbecuesaus kippenbouillonblokje water geplet teentje knoflook laurierblad tijm rozemarijn en een snuf peper en zout in een kookpot en breng aan de kook.Dek af en laat op een laag vuur 2u koken.
2
Als het vlees van de bouten valt haal je het vlees van de bouten. Trek het vlees uit elkaar en leg het vlees terug in de kookpot. Let op voor de kleine en fijne botjes.
3
Laat de saus nog even inkoken tot een ingedikte saus en kruid bij met peper en zout. Zet opzij.
4
Smelt de boter en voeg de bloem toe. Laat al roerend 1 minuut bakken. Blus geleidelijk aan met de melk en bouillon en laat al roerend indikken tot een egale saus.
5
Voeg de gemalen kaas toe maar hou nog wat apart voor straks te gratineren. Roer goed en kruid bij met peper en zout. Zet de pan van het vuur.
6
Verwarm de oven voor op 195°C.
7
Leg een klein laagje kaassaus in een ovenschaal. Leg 2 – 3 eetlepels pulled konijn op de wraps rol ze op en leg in de ovenschaal. Bedek met de overige kaassaus en Brugge kaas.
8
Plaats in een voorverwarmde oven op 195°C gedurende 25 minuten.
1
Doe de stukken konijn samen met het bier barbecuesaus kippenbouillonblokje water geplet teentje knoflook laurierblad tijm rozemarijn en een snuf peper en zout in een kookpot en breng aan de kook.Dek af en laat op een laag vuur 2u koken.
2
Als het vlees van de bouten valt haal je het vlees van de bouten. Trek het vlees uit elkaar en leg het vlees terug in de kookpot. Let op voor de kleine en fijne botjes.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Taquitos met pulled rabbit en kaassaus (thumbnail)Taquitos met pulled rabbit en kaassaus
4 personen
3u
Ingrediënten
Konijn
1
Bier
250 ml
Barbecuesaus
50 ml
Kippenbouillon
1
Water
250 ml
Look
1 teentje
Laurier
1
Tijm (vers)
2 takjes
Rozemarijn (vers)
1 takje
Peper
Zout
Boter
40 g
Bloem
40 g
Melk
250 ml
Gevogeltebouillon
200 ml
Brugge kaas gemalen
150 g
Wraps
8
Nootmuskaat
Peper
Zout
Bladpeterselie

Taquitos met pulled rabbit en kaassaus

Dit gerecht laat niemand koud aan je feesttafel. Deze opgevulde tortilla’s met een vulling van traaggegaard konijn en gegratineerd met kaassaus zet je volgens ons vaker op tafel.
Instructies
1
Doe de stukken konijn samen met het bier barbecuesaus kippenbouillonblokje water geplet teentje knoflook laurierblad tijm rozemarijn en een snuf peper en zout in een kookpot en breng aan de kook.Dek af en laat op een laag vuur 2u koken.
2
Als het vlees van de bouten valt haal je het vlees van de bouten. Trek het vlees uit elkaar en leg het vlees terug in de kookpot. Let op voor de kleine en fijne botjes.
3
Laat de saus nog even inkoken tot een ingedikte saus en kruid bij met peper en zout. Zet opzij.
4
Smelt de boter en voeg de bloem toe. Laat al roerend 1 minuut bakken. Blus geleidelijk aan met de melk en bouillon en laat al roerend indikken tot een egale saus.
5
Voeg de gemalen kaas toe maar hou nog wat apart voor straks te gratineren. Roer goed en kruid bij met peper en zout. Zet de pan van het vuur.
6
Verwarm de oven voor op 195°C.
7
Leg een klein laagje kaassaus in een ovenschaal. Leg 2 – 3 eetlepels pulled konijn op de wraps rol ze op en leg in de ovenschaal. Bedek met de overige kaassaus en Brugge kaas.
8
Plaats in een voorverwarmde oven op 195°C gedurende 25 minuten.