Brood met ham, tomaten en ei

Brood met ham, tomaten en ei

50m
0
-
320
Recepten

Brood met ham, tomaten en ei

Er is niets dat zo veel voldoening geeft als zelf je eigen brood maken. Voeg ham, tomaten en ei toe voor een super-de-luxe brood dat perfect is voor ontbijt of brunch.
Brood met ham, tomaten en ei

Brood met ham, tomaten en ei

50m
0
-
320
Recepten

Brood met ham, tomaten en ei

Er is niets dat zo veel voldoening geeft als zelf je eigen brood maken. Voeg ham, tomaten en ei toe voor een super-de-luxe brood dat perfect is voor ontbijt of brunch.
Totale tijd50m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes320

Ingrediënten

4 personen
Bloemgezeefd
230 g
AH Tarwebloem
AH TarwebloemAltijd prijsfavoriet bij Albert Heijn
Kerstomaten
200 g
Basilicum
8 blaadjes
Lente-uien
2
Gist
1 el
Fijne suiker
1 tl
Waterwarm
160 ml
Eieren
4
Gerookte hamMeesterlyck-ham
8 plakjes
Oud Brugge kaas
100 g
Zout
1 tl
Olijfolie
0,5 el
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Bereiding

1
Verwarm de oven voor op 220°С.
2
Meng de gist met suiker en warm water, laat 5 minuten rusten.
3
Zeef de bloem en meng met het zout en olijfolie. Voeg het gistmengsel toe en kneed tot een elastisch deeg. Vorm een bal van het deeg en laat onder een vochtige handdoek 20 minuten rijzen.
4
Rasp de kaas.
5
Rol het deeg opnieuw uit en leg het in een met bakpapier beklede springvorm van 24 cm doorsnede. Duw lichtjes in de vorm. Breek er de eitjes over en verdeel er de ham en kerstomaatjes over. Bestrooi met de kaas en zet 15 minuten in de oven.
6
Snijd de lente-uitjes in ringen. Werk voor het aansnijden af met de lente-uitjes en basilicum.
1
Verwarm de oven voor op 220°С.
2
Meng de gist met suiker en warm water, laat 5 minuten rusten.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!


Instructies

Bereiding

1
Verwarm de oven voor op 220°С.
2
Meng de gist met suiker en warm water, laat 5 minuten rusten.
3
Zeef de bloem en meng met het zout en olijfolie. Voeg het gistmengsel toe en kneed tot een elastisch deeg. Vorm een bal van het deeg en laat onder een vochtige handdoek 20 minuten rijzen.
4
Rasp de kaas.
5
Rol het deeg opnieuw uit en leg het in een met bakpapier beklede springvorm van 24 cm doorsnede. Duw lichtjes in de vorm. Breek er de eitjes over en verdeel er de ham en kerstomaatjes over. Bestrooi met de kaas en zet 15 minuten in de oven.
6
Snijd de lente-uitjes in ringen. Werk voor het aansnijden af met de lente-uitjes en basilicum.
1
Verwarm de oven voor op 220°С.
2
Meng de gist met suiker en warm water, laat 5 minuten rusten.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden