Mimosa-eitjes met blauwschimmelkaas en walnoten
Mimosa-eitjes met blauwschimmelkaas en walnoten
Heerlijke mimosa-eitjes met blauwschimmelkaas en walnoten. Verras je gasten met dit smaakvolle en kruidige aperitiefhapje.
Mimosa-eitjes met blauwschimmelkaas en walnoten
Mimosa-eitjes met blauwschimmelkaas en walnoten
Heerlijke mimosa-eitjes met blauwschimmelkaas en walnoten. Verras je gasten met dit smaakvolle en kruidige aperitiefhapje.
Receptinformatie
Ingrediënten
4 personen
Mayonaise
1 el
VeganaisePlantaardig lekker, download de gids nu
Eieren
4
Bieslook
1 el
Peterselie
1 el
Cayennepeper
1
Little gem sla hartjes
1 krop
BlauwschimmelkaasBleu Gourmet
2 el
Room
1 el
Walnotengehakt
1 el
Ad door GAIA
Veganaise
Plantaardig lekker, download de gids nuLekker sausje daarbij? Probeer deze lekkere veganaise, volledig plantaardig én heerlijk smeuïg! Je ontdekt dit recept en vele andere in de gratis plantaardige gids van GAIA: “Plantaardig Lekker”. De gids die jou en je gezin inspireert om gezond, gevarieerd en vooral lekker plantaardig te koken!
Bereiding
1
Kook de eieren hard, pel en snijd ze doormidden in de lengte.
2
Haal het eigeel uit de eieren en prak het fijn. Meng met de room en blauwschimmelkaas. Voeg eventueel extra room toe tot een zachte mengeling. Kruid met peper.
3
Doe de mengeling in een spuitzak en vul er de eieren mee op. Strooi er de gehakte walnoten over. Werk af met een stukje kaas en bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Ad door GAIA
Veganaise
Plantaardig lekker, download de gids nuLekker sausje daarbij? Probeer deze lekkere veganaise, volledig plantaardig én heerlijk smeuïg! Je ontdekt dit recept en vele andere in de gratis plantaardige gids van GAIA: “Plantaardig Lekker”. De gids die jou en je gezin inspireert om gezond, gevarieerd en vooral lekker plantaardig te koken!
Bereiding
1
Kook de eieren hard, pel en snijd ze doormidden in de lengte.
2
Haal het eigeel uit de eieren en prak het fijn. Meng met de room en blauwschimmelkaas. Voeg eventueel extra room toe tot een zachte mengeling. Kruid met peper.
3
Doe de mengeling in een spuitzak en vul er de eieren mee op. Strooi er de gehakte walnoten over. Werk af met een stukje kaas en bieslook.