dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Broodje pulled rabbit met barbecuesaus (thumbnail)Broodje pulled rabbit met barbecuesaus

Broodje pulled rabbit met barbecuesaus

5u 30m
0
-
3.2K
Recepten

Broodje pulled rabbit met barbecuesaus

Geniet van botermals konijn.
Broodje pulled rabbit met barbecuesaus (thumbnail)Broodje pulled rabbit met barbecuesaus

Broodje pulled rabbit met barbecuesaus

5u 30m
0
-
3.2K
Recepten

Broodje pulled rabbit met barbecuesaus

Geniet van botermals konijn.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd5u 30m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes3.2K

Ingrediënten

4 personen
Konijnenbouten
4
Gerookt paprikapoeder
10 g
Komijnpoeder
10 g
Kandijsuiker
20 g
Konijnkruiden
10 g
Olijfolie
Appelsaptroebel
300 ml
Peper
Ui
1
Kandijsuiker
50 g
Honing
50 g
Bruin bierDonker abdijbier (Orval / Ciney / ... )
300 ml
Ketchup
100 ml
Sojasaus
50 ml
Tabasco
Hamburgerbroodjes
4
Gemengde sla
100 g
Radijzen
8
Lente-uien
2
Olijfolie
1 el
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Verwarm de oven voor tot 150°C.
2
Maak de spice rub:Meng alle kruiden bruine suiker en een scheut olijfolie. Wrijf de konijnenbillen royaal in met de marinade.
3
Leg de gekruide bouten in een ovenschaal giet er het appelsap bij en dek af met aluminiumfolie.
4
Plaats in de voorverwarmde oven gedurende 2u en 30 minuten. Draai daarna de oven uit en laat de konijnenbouten een nachtje rusten en afkoelen.
5
Snipper voor de barbecuesaus de ui fijn en stoof op een matig vuur met de ketchup bruine suiker bier honing sojasaus en een beetje tabasco naar eigen smaak.
6
Laat de saus 30 minuten pruttelen op een zacht vuur tot ze voor de helft is ingekookt.
7
Pluk het vlees van de gare bouten trek het met 2 vorken uit elkaar en roer er de helft van de barbecuesaus doorheen
8
Spoel de gemengde sla en zwier droog.
9
Maak een vinaigrette van de olijfolie citroensap en peper en zout. Besprenkel over de salade.Snijd de radijsjes in flinterdunne plakjes eventueel met behulp van een mandoline.
10
Snijd de komkommer in lange dunne plakken met een dunschiller of mandoline.
11
Snijd de broodjes doormidden.
12
Beleg ze met de salade komkommerplakjes radijsjes en een flinke schep van het vlees. Dek af met het broodje en serveer meteen.
1
Verwarm de oven voor tot 150°C.
2
Maak de spice rub:Meng alle kruiden bruine suiker en een scheut olijfolie. Wrijf de konijnenbillen royaal in met de marinade.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

1
Verwarm de oven voor tot 150°C.
2
Maak de spice rub:Meng alle kruiden bruine suiker en een scheut olijfolie. Wrijf de konijnenbillen royaal in met de marinade.
3
Leg de gekruide bouten in een ovenschaal giet er het appelsap bij en dek af met aluminiumfolie.
4
Plaats in de voorverwarmde oven gedurende 2u en 30 minuten. Draai daarna de oven uit en laat de konijnenbouten een nachtje rusten en afkoelen.
5
Snipper voor de barbecuesaus de ui fijn en stoof op een matig vuur met de ketchup bruine suiker bier honing sojasaus en een beetje tabasco naar eigen smaak.
6
Laat de saus 30 minuten pruttelen op een zacht vuur tot ze voor de helft is ingekookt.
7
Pluk het vlees van de gare bouten trek het met 2 vorken uit elkaar en roer er de helft van de barbecuesaus doorheen
8
Spoel de gemengde sla en zwier droog.
9
Maak een vinaigrette van de olijfolie citroensap en peper en zout. Besprenkel over de salade.Snijd de radijsjes in flinterdunne plakjes eventueel met behulp van een mandoline.
10
Snijd de komkommer in lange dunne plakken met een dunschiller of mandoline.
11
Snijd de broodjes doormidden.
12
Beleg ze met de salade komkommerplakjes radijsjes en een flinke schep van het vlees. Dek af met het broodje en serveer meteen.
1
Verwarm de oven voor tot 150°C.
2
Maak de spice rub:Meng alle kruiden bruine suiker en een scheut olijfolie. Wrijf de konijnenbillen royaal in met de marinade.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Broodje pulled rabbit met barbecuesaus (thumbnail)Broodje pulled rabbit met barbecuesaus
4 personen
5u 30m
Ingrediënten
Konijnenbouten
4
Gerookt paprikapoeder
10 g
Komijnpoeder
10 g
Kandijsuiker
20 g
Konijnkruiden
10 g
Olijfolie
Appelsaptroebel
300 ml
Peper
Ui
1
Kandijsuiker
50 g
Honing
50 g
Bruin bierDonker abdijbier (Orval / Ciney / ... )
300 ml
Ketchup
100 ml
Sojasaus
50 ml
Tabasco
Hamburgerbroodjes
4
Gemengde sla
100 g
Radijzen
8
Lente-uien
2
Olijfolie
1 el

Broodje pulled rabbit met barbecuesaus

Geniet van botermals konijn.
Instructies
1
Verwarm de oven voor tot 150°C.
2
Maak de spice rub:Meng alle kruiden bruine suiker en een scheut olijfolie. Wrijf de konijnenbillen royaal in met de marinade.
3
Leg de gekruide bouten in een ovenschaal giet er het appelsap bij en dek af met aluminiumfolie.
4
Plaats in de voorverwarmde oven gedurende 2u en 30 minuten. Draai daarna de oven uit en laat de konijnenbouten een nachtje rusten en afkoelen.
5
Snipper voor de barbecuesaus de ui fijn en stoof op een matig vuur met de ketchup bruine suiker bier honing sojasaus en een beetje tabasco naar eigen smaak.
6
Laat de saus 30 minuten pruttelen op een zacht vuur tot ze voor de helft is ingekookt.
7
Pluk het vlees van de gare bouten trek het met 2 vorken uit elkaar en roer er de helft van de barbecuesaus doorheen
8
Spoel de gemengde sla en zwier droog.
9
Maak een vinaigrette van de olijfolie citroensap en peper en zout. Besprenkel over de salade.Snijd de radijsjes in flinterdunne plakjes eventueel met behulp van een mandoline.
10
Snijd de komkommer in lange dunne plakken met een dunschiller of mandoline.
11
Snijd de broodjes doormidden.
12
Beleg ze met de salade komkommerplakjes radijsjes en een flinke schep van het vlees. Dek af met het broodje en serveer meteen.