Instructies
4 personen
800 g frietaardappelen
1
Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water.
1 klontje boter, 3 ajuinen, tijm
2
Laat een klontje boter smelten in een pan. Snijd de uien in reepjes en voeg ze toe aan de bruisende boter. Voeg er nog wat tijm aan toe.
1 broccoli
3
Snijd de roosjes van de broccoli. Als de kom waar je de aardappelen in kookt groot genoeg is, kan je er de broccoliroosjes mee in koken. Zo niet kook je de broccoliroosjes gaar in een andere pot.
1 klontje boter, 4 braadworsten
4
Haal de gebakken uien uit de pan en houd ze nog even apart. In dezelfde pan laat je opnieuw een klontje boter smelten en bak de worsten.
Ad door Lekker van bij ons

Wat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.
2 eierdooiers, 1 scheutje melk, 1 el mosterd, 1 snuifje nootmuskaat
5
Giet de aardappelen af en voeg er de dooiers, een scheut melk, de mosterd en wat nootmuskaat aan toe. Doe er de gebakken ui bij en ga er met een pureestamper door.
6
Gooi de broccoli eraf.
7