Wist je dat... honing zoeter smaakt dan suiker? Daardoor heb je vaak minder nodig om gerechten of drankjes op smaak te brengen. Geïnspireerd? Klik hier om onze recepten te ontdekken.
1 bosje Waterkers
7
Was de waterkers en laat uitlekken op keukenpapier.
olijfolie
8
Zet een pan op het vuur met een scheutje olijfolie. Bak de zalm eerst op de velkant.
9
Giet de aardappelen en de rode biet af. Plet tot puree en meng er een lepel graanmosterd onder. Kruid met peper en zout.
10
Draai de stukken zalm om en laat nog een minuut verder bakken.
lightbulb_outline
TIPZalm is het lekkerst als hij niet helemaal doorbakken is. De vis moet warm zijn vanbinnen, maar mag nog wat donkerroze zijn.
11
Serveer de gebakken zalm met de stoemp van rode biet en een toefje waterkers. Werk af met een lepel honing-mosterddressing.