Kruid met een snuif garam masala, komijn en kurkuma. Leg de kaneelstok en de steranijs in de tajine. Kruid met peper en zout.
8
Giet de warme bouillon bij de groenten. Zet een deksel op de tajine en laat 20 tot 25 minuten garen op een matig vuur.
400 ml Yoghurt, 3 el Tandoori, 2 tl sambal
9
Meng de yoghurt met tandoori, sambal en een snuifje zout.
100 g Dadels
10
Ontpit de dadels en snijd ze in stukken. Doe ze 10 minuten voor het einde van de kooktijd bij de tajine.
lightbulb_outline
TIPWil je couscous bij de tajine? Strooi de gewenste hoeveelheid in de tajine wanneer je er de dadels bij doet. Er zit voldoende vocht in de tajine om de couscous te laten wellen.
3 stengels lente-uien, handvol koriander
11
Maak de lente-uien schoon en snipper ze fijn. Haal de blaadjes van de koriander.
lightbulb_outline
TIPGeen korianderfan? Gebruik dan platte peterselie.
handvol krokante uitjes
12
Werk de tajine af met lente-ui, koriander en krokante uitjes. Geef er de pittige yoghurtsaus bij.