Doe er de witte wijnazijn, de tijm, de rozemarijn en de laurier bij. Kruid met peper en zout. Voeg een scheutje water toe. Laat rustig garen op een heel zacht vuur.
dragon, 0,5 bosjes Bieslook
7
Snipper de dragon en de bieslook. Houd de kruiden apart.
boter
8
Smelt een klont boter in een pan.
4 rogvleugels
9
Kruid de vis met peper en zout aan beide kanten. Bak de vis aan beide kanten in de boter.
1 bosje veldsla, dragonazijn
10
Spoel de veldsla en laat uitlekken. Breng op smaak met een likje olie, wat dragonazijn, peper en zout.
11
Smelt een klont boter in een tweede pan. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Bak ze in de boter. Kruid met peper en zout.
12
Meng de gesnipperde groene kruiden met de vinaigrette.
13
Serveer de gebakken rog met de gebakken aardappelen en de veldsla. Geef er de lauwe sjalottenvinaigrette bij.