Instructies

4 personen
2 blaadje gelatine
1

Week de blaadjes gelatine in water.

0,1 l Baileys, 0,4 l Room, 0,1 l melk, 2 el Pistache pasta, 3 el kristalsuiker
2

Giet de Baileys met de room, de melk, de pistache pasta en de suiker in een pannetje. Verwarm op een zacht vuurtje en meng het geheel onder elkaar.

3

Smelt er tenslotte de geweekte gelatineblaadjes in.

4

Verdeel het mengsel over de potjes en laat minstens 2 uur afkoelen in de koelkast.

5

Verwarm de oven voor op 180°C.

100 g boter, 20 g vanillesuiker, 80 g kristalsuiker, 100 g bloem, 100 g amandelpoeder, 1 snuifje zout, 1 citroen
6

Meng de malse boter onder de vanillesuiker, de kristalsuiker, de bloem, het amandelpoeder, het snuifje zout en de zeste van een citroen.

7

Stort het beslag uit op een bakplaat en bak ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de crumble vervolgens uit de oven en laat verder afkoelen.

200 g nougat
8

Hak de nougat fijn en meng deze onder de crumble.

9

Haal de opgesteven panna cotta’s uit de koelkast en werk af met de crumble.