Instructies
4 personen
1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en zet opzij.
2
Snijd het konijnenvlees in reepjes. Spoel de paksoi en lente-uitjes. Snijd fijn.Snipper de chilipeper fijn. Hak de pindanootjes grof.
3
Verhit 1 eetlepel olie in een grote wokpan of koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het vlees toe en bak het snel aan alle kanten bruin. Haal het vlees uit de pan en zet opzij.
4
Voeg de resterende eetlepel olie toe aan de pan. Voeg de lente-uitjes paksoi en peultjes toe. Roerbak gedurende 2-3 minuten of tot de groenten iets zachter worden.
5
Voeg het gebakken vlees weer toe aan de pan. Voeg ook de chilipeper limoensap en zeste toe. Roerbak gedurende nog eens 2-3 minuten.
6
Voeg de sojasaus en oestersaus toe aan de pan. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak nog 1-2 minuten om de smaken te mengen.Haal de pan van het vuur. Voeg de gehakte koriander en pindanootjes toe. Meng alles goed door elkaar.
7