Instructies
4 personen
500 g eekhoorntjesbrood
1
Borstel het eekhoorntjesbrood schoon en snijd het in twee.
boter
2
Smelt een klont boter in een hoge pan.
2 teentjes Look, 4 blaadjes Salie
3
Kneus en pel de knoflook. Snipper de tenen fijn en stoof ze in de boter. Doe er de salie bij en laat mee stoven.
peper, zout
4
Doe het eekhoorntjesbrood bij de knoflook en laat bakken. Voeg eventueel een extra klontje boter toe. Kruid met peper en zout.
0,2 l witte wijn
5
Blus de paddenstoelen met witte wijn en laat helemaal droog koken.
400 g pasta
6
Kook de pasta gaar in gezouten water.
Ad door De Nieuwe Levensgenieter

Wist je dat...? Door volkoren pasta (en geen witte) te kiezen, geef je moeiteloos een boost aan je gezondheid. Volkoren bevat meer vezels: goed voor je darmen (bewezen beschermend effect tegen darmkanker). En geeft je een langer verzadigd gevoel. Met volkoren geniet je dus dubbel van je favoriete gerechten!
1 bosje peterselie
7
Snijd de stengels van de peterselie en snipper de blaadjes.
8
Giet de pasta af en roer hem door de saus. Doe er de gesnipperde peterselie bij en kruid met peper.
9
Doe een pollepel kookvocht van de pasta erbij.
50 g Parmezaanse kaas
10
Rasp de parmezaan en schep hem door de pasta.
11