keyboard_arrow_down
Instructies
Bekijk ingrediënten
4 personen
remove
add
600 g Ratte de Touquet
1
Kook de aardappelen met schil in gezouten water.
150 g spinazie, 3 bosjes Waterkers
2
Breng een pot water met bicarbonaat aan de kook en kook er de spinazie en de waterkers in plat.
2 uien
3
Snijd de uien in slierten en bak ze bruin in boter.
4
Giet de aardappelen af wanneer ze gaar zijn en spoel ze onder koud water.
5
Giet de waterkers met de spinazie door een zeef en knijp er zo veel mogelijk water uit.
0,1 l Room, 1 snuifje nootmuskaat
6
Doe alles in de hakmolen, voeg de room toe, kruid met peper, zout en nootmuskaat en mix alles fijn.
7
Schep de waterkerscrème in een steelpannetje en warm hem lichtjes op.
8
Pel de aardappelen en bak ze in wat olie met een klontje boter.
4 zwarte pensen
9
Bak de pensen in boter op een laag vuur.
10
Schep er een lepel waterkerscrème bij en werk af met de gebakken ui en een toef mosterd.
expand_less
expand_more