Doe het water, de suiker, de steranijsjes, de zaadjes en de peul van de vanillestok en het sap van de citroen en de uitgeperste citroen in een steelpan en breng aan de kook.
Couscous
20 g gember, 100 g parelcouscous
8
Schil de gember, snijd in stukken en voeg toe aan het water. Kook de parelcouscous in 10 minuten gaar.
9
Giet de parelcouscous af en stort ze in een schaal. Laat volledig afkoelen. Haal ook de vanillepeul, steranijsjes, gember en citroen eruit.
Wist je dat... honing zoeter smaakt dan suiker? Daardoor heb je vaak minder nodig om gerechten of drankjes op smaak te brengen. Geïnspireerd? Klik hier om onze recepten te ontdekken.
Snijd de aardbeien, de aalbessen, de frambozen en de braambessen in stukjes en doe ze samen in een kom. Meng het rode fruit.
12
Bedek de bodem van een diep bord met wat Griekse yoghurt. Schep er een lepel afgekoelde couscous en wat rood fruit bovenop. Werk af met een quenelle van de violetsorbet.