keyboard_arrow_down
Instructies
Bekijk ingrediënten
4 personen
remove
add
Witloofbootjes
2 ajuinen, 3 teentjes Look, olijfolie, Bakboter
1
Snijd de ui en knoflook fijn en stoof aan in wat boter en olijfolie.
Maak de spicy mayonaise
3 stronken witloof
2
Snijd het witloof fijn en bak mee met de ui en look tot alles mooi goudbruin is.
400 g gemengd gehakt, peper, zout
3
Bak het gehakt in een aparte pan en kruid met peper en zout.
4
Meng het gebakken witloof onder het gehakt.
Afwerking
3 stronken witloof
5
Snijd de onderkant van de witloofstronken en haal de blaadjes los. Was en dep droog.
100 g mayonaise, 50 g jalapenopepers, 1 bosje basilicum
6
Hak de opgelegde jalapeño en basilicum fijn. Meng met de mayonaise.
7
Schep het gehakt in een grote schaal en vul enkele witloofblaadjes met het gehaktmengsel. Voeg de andere blaadjes toe.
3 takjes basilicum
8
Werk af met een lepeltje jalapeñomayonaise en extra verse basilicum.