Instructies
4 personen
400 g rijst
1
Kook de rijst gaar. Koel in een vergiet onder koud water om de garing te stoppen.
0,5 rode uien, 1 rode paprika, 1 mango, 1 rode chilipeper
2
Schil de rode ui, de rode paprika en de mango. Snipper de ui heel fijn. Snijd de mango in dunne schijfjes en vervolgens in kleine blokjes. Snijd ook de paprika in fijne brunoise. Snijd de chilipeper in fijne plakjes.
1 avocado
3
Pel de avocado en snijd het vruchtvlees in brunoise. Verzamel de stukjes ui, paprika, mango en avocado in een mengkom.
koriander, olijfolie, Witte wijnazijn, peper, zout
4
Snijd de koriander fijn en voeg toe. Besprenkel met olijfolie en azijn. Kruid met peper en zout.
2 blikje maïs
5
Doe er ook de maïs bij. Meng de salsa goed door elkaar en bewaar in de koelkast.
olijfolie, zout, limoensap
6
Doe de rijst in een kom. Voeg een scheutje olijfolie toe om ervoor te zorgen dat de rijst niet plakt. Breng op smaak met zout en het sap van een limoen. Bewaar in de koelkast.
1 courgette, peper, zout
7
Snijd de courgette in dikke, ronde plakjes. Kruid met peper en zout.
olijfolie, Provençaalse kruiden
8
Giet wat olijfolie op de plancha en bak de schijfjes courgette. Kruid met Provençaalse kruiden.
400 g zeeduivel
9
Neem de zeeduivel erbij. Zit er nog een wit vlies rond het visvlees, verwijder dat dan eerst voorzichtig. Snijd de zeeduivel in stukken.
400 g zwaardvisfilets, 400 g zalm
10
Verwijder ook het vel van de zwaardvis en de zalmfilet. Snijd beide vissen in even grote stukken als de zeeduivel.
peper, zout
11
Kruid de stukken vis met peper en zout.
12
Steek afwisselend de stukken vis en de courgette op de spiezen.
olijfolie
13
Giet opnieuw wat olijfolie op de plancha en bak de visbrochettes een paar minuten langs elke kant.
1 limoen
14