Instructies
4 personen
1 sinaasappel, 2 tl achiotepasta
1
Meng de achiotepasta met het sap van de sinaasappel in een kommetje.
400 g makrelen, zout
2
Verwijder het vel van de makreel en haal de graat eruit. Snijd de vis in blokjes en marineer ze in het achiotemengsel. Breng op smaak met een flinke snuif zout.
2 avocado's, 0,5 limoenen, zout
3
Plet de avocado’s in een kom met een snuif zout en limoensap.
0,5 rode uien, 1 mango, 1 chilipeper, koriander, 1 tomaat, 1 limoen, zout
4
Snijd de mango in blokjes en snipper de rode ui. Doe ze samen in een kom. Hak de chilipeper en de koriander fijn, snijd de tomaat in blokjes en meng ze samen met het sap van een limoen en een snuif zout in de mangosalade.
8 maistortilla
5
Bak de tortilla’s een voor een heel even in een antikleefpan.
6