Giet de sake met de sojasaus, de sesamolie, het limoensap en de zoete chilisaus in een kommetje.
arachideolie
7
Zet een steelpannetje met arachideolie op het vuur en laat warm worden.
200 g Sojascheuten, 200 g sojabonen
8
Stoof de champignons, reepjes wortel en ui in de wok. Doe er de look, sojascheuten, chinese kool en sojabonen bij. Rasp de gember erbij en voeg er nog de chilipeper aan toe. Laat de groenten even bakken.
1 ei, peper, zout
9
Bak een spiegelei in het steelpannetje met olie en breng op smaak met peper en zout.
10
Giet de noedels af wanneer ze gaar zijn en meng ze onder de groenten.
11
Breng de wok op smaak met de marinade en schud de wok goed op. Laat de marinade even intrekken.
korianderblaadjes, sriracha
12
Schep de noedels met groenten in een kommetje. Leg er het spiegelei op. Werk het geheel af met wat pluksels koriander en een beetje sriracha (optioneel).