Instructies
4 personen
3 ajuinen, 1 een flinke scheut olijfolie
1
Laat in een grote pot een flinke scheut olijfolie heet worden. Pel de uien, snijd fijn en fruit de uien in de olie.
2 stengels selder, 2 Wortels, 2 teentjes Look
2
Spoel de selder, schil de wortelen en snijd alles fijn. Pel en plet de look. Voeg de selder, de wortelen en de look toe aan de uien.
200 g pancetta, 800 g varkensspiering, 150 g varkenslevers, zout
3
Snijd de pancetta, het varkensvlees en de lever in blokjes en stoof het vlees even mee met de groenten. Voeg zout toe naar smaak.
Ad door Lekker van bij ons

Wat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.
0,2 l rode wijn
4
Giet de rode wijn erbij en laat de alcohol verdampen. Voeg de passata en de laurier toe.
400 g trofie
5
Laat de stoofpot 2 uur zachtjes garen onder een deksel. Kook de pasta gaar in een pot gezouten water.
4 el ‘nduja
6
Meng de ‘nduja onder de gare stoofpot en prak het vlees met een vork.
7
Zet een pan op het vuur en schep de gare pasta erin, samen met een soeplepel kookvocht.
100 g geitenkaas
8