Hak de augurkjes, zilveruitjes en kappertjes fijn. Snipper de peterselie. Rits de blaadjes van de dragon en snipper ze fijn.
16
Meng 4 eetlepels mayonaise met de eieren, augurken, zilveruitjes, kappertjes en gesnipperde kruiden.
1 el scherpe mosterd, 1 scheutje dragonazijn
17
Knijp de knolselder wat uit zodat hij niet te vochtig is. Doe hem bij de mayonaise en kruid met peper en zout. Breng op smaak met een scheutje dragonazijn en scherpe mosterd.
18
Doe wat huishoudfolie over de remoulade en bewaar in de koelkast.
Afwerken en serveren
19
Haal de tong uit de bouillon en pel ze.
1 speltbrood
20
Snijd het brood in dikke plakken. Rooster ze in de broodrooster.
boter
21
Smelt een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag.
bloem
22
Snijd de tong in dunne plakken. Haal de plakjes eventueel door de bloem als de tong te zacht is. Bak de plakjes tong in de boter.
23
Laat de plakken tong uitlekken op keukenpapier.
Waterkers
24
Leg wat plakjes vlees op de toast. Werk af met de knolselderremoulade en enkele blaadjes waterkers.