Instructies

4 personen
500 g biefstuk, 4 el teriyakisaus, 2 el limoensap
1

Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Verwarm de teriyakisaus met het limoensap.

peper, zout, arachideolie
2

Kruid het vlees met peper en zout en schroei het kort aan alle zijden rondom bruin in hete olie. Wentel het vlees in de warme teriyakisaus en laat 30 minuten marineren. Keer het vlees regelmatig om.

1 rode ui, 1 rode chilipeper, 1 bosje radijs, 25 g koriander, 1 el appelazijn, 2 el olijfolie
3

Was de radijsjes snijd ze fijn en doe ze in een kommetje. Snipper de rode ui. Hak de chilipeper fijn. Meng alles onder de radijsjes samen met de koriander azijn en olijfolie. Kruid met peper en zout.

koriander
4

Snijd het vlees in plakken van 0 5 cm dik en leg ze op een mooie serveerschaal. Schep er de radijzensalsa op en werk af met de koriander.   Tip: verwarm de marinade opnieuw met een klein scheutje extra limoensap en serveer bij het vlees.