Instructies

4 personen
4 el mayonaise, 2 el ketchup, 1 tl mosterd, 0,5 tl knoflookpoeder, 100 ml Zure room, 2 el Belgische pickels, peper, zout
1

Meng de mayonaise met de ketchup mosterd knoflookpoeder en zure room. Hak de pickles grof en voeg toe breng verder op smaak met peper en zout. Zet in de koelkast tot aan gebruik.

400 g rundergehakt, 1 tl oregano, 1 tl ui poeder, 1 tl paprikapoeder
2

Meng het gehakt met de gedroogde kruiden. Vorm er 4 balletjes van en leg ze op de tortilla duw zo plat mogelijk over de grootte van de tortilla zorg dat je ongeveer 1 cm van de rand blijft.

tortilla's, 4 sneetjes jonge kaas, Bakboter
3

Verhit een pan met boter. Bak de tortilla langs de vleeszijde dus met de vleeskant naar onder voor 1 minuut. Draai om leg er de kaas op en bak nog 2 minuten verder.

ijsbergsla, 1 rode ui, 2 tomaten
4

Vouw de tortilla’s snel dicht tot een taco met de vleeskant naar binnen zo kan de kaas mooi smelten.Werk verder af met de ijsbergsla tomaat en rode ui. Serveer met de pittige saus.