Instructies
4 personen
1
Boter een springvorm of een taartring in. Bedek de randen en de bodem met een laagje boterpapier.
200 g witte chocolade
2
Breek de witte chocolade in stukken en laat de chocolade au bain-marie smelten.
100 g ijshoorntjes
3
Verkruimel de ijshoorntjes in een kom en giet er de gesmolten chocolade bij. Meng alles goed onder elkaar en stort het beslag in de taartvorm.
4
Duw de bodem goed aan zodat deze overal gelijk is. Laat de taartbodem opstijven in de koelkast.
400 g donkere chocolade, 120 g boter, 3 el Chocopasta
5
Snijd intussen de donkere chocolade in stukjes en doe ze samen met de boter en de chocopasta in een kom.
350 ml Room
6
Breng vervolgens de room in een steelpan aan de kook. Giet de warme room op de chocolade, de chocopasta en de boter. Meng alles goed onder elkaar tot de chocolade en de boter helemaal gesmolten zijn.
1 snuifje grof zout
7
Voeg er nog een snuif grof zout aan toe en stort het beslag in de opgesteven taartvorm.
100 g Bresilienne nootjes
8
Strooi de Brésiliennenootjes over de taart. Laat het geheel minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
mokka-ijs
9