Instructies
4 personen
1.000 g Bloemige aardappel, 200 g diepvrieserwten
1
Schil de aardappelen en snijd in grove stukken. Kook ze beetgaar. Voeg 5 minuten voor het einde de erwtjes toe.
Ad door De Nieuwe Levensgenieter

Goed bezig! Want soms bevatten diepvriesgroenten zelfs méér vitamines en mineralen dan verse groenten die al een paar dagen in je koelkast liggen. Dus, geen tijd om groenten te snijden? Diepvriesgroenten zijn echt helemaal oké! Op voorwaarde dat ze onbewerkt zijn (niet met toegevoegde room bijvoorbeeld). Een diepvries vol groenten is geweldig handig om er altijd achter de hand te hebben. Smakelijk!
500 g witloof
2
Verwijder de harde onderkant van het witloof. Snijd ze doormidden in de lengte en verwijder de harde kern. Snijd in fijne reepjes.
200 g spekblokjes
3
Bak de spekblokjes krokant op een middelhoog vuur.
100 ml melk, 1 boter, peper, zout, nootmuskaat
4