Doe een flinke scheut olijfolie met het zout, peper, de fijngehakte tijm, fijngehakte rozemarijn en het geraspte teentje look.
4 portobello's
4
Snijd de portobello’s doormidden, leg ze op een ovenschaal en smeer ze aan beide kanten in met de olie.
100 g hazelnoten, 1 een likje olijfolie
5
Snijd de hazelnoten grof en rooster ze in een pan met een likje olie. Laat ze vervolgens uitlekken op een vel keukenpapier.
arachideolie
6
Laat een flinke scheut arachideolie heet worden in een pan.
3 eiwitten, 1 scheutje olijfolie, 150 g panko
7
Zet 2 ovenschalen klaar. Vul één ovenschaal met de eiwitten gemengd met een likje olijfolie en de tweede ovenschaal met de panko.
8
Haal de portobello’s eerst door de eiwitten en vervolgens door de panko. Bak de portobello’s in de hete olie en laat ze vervolgens uitlekken op een vel keukenpapier.
bicarbonaat, 500 g sperzieboontjes
9
Breng een ruime pot water met een snuif bicarbonaat aan de kook. Kook de boontjes gaar in het water.