Meng het limoensap met de sesamolie en de witte wijnazijn in een ruime mengkom.
1 scheutje olijfolie, peper, zout
4
Snijd de koolrabi eerst in dunne plakken en vervolgens in reepjes. Voeg de reepjes toe aan de marinade. Breng op smaak met een klein likje olijfolie, peper en zout. Meng het geheel onder elkaar en zet de mengkom aan de kant.
200 g Rode bieten
5
Snijd de rode bieten in halve maantjes en doe ze in een klein kommetje.
Doe er de mosterd en de honing bij en roer het geheel onder elkaar. Voeg er tijdens het roeren de olijfolie aan toe in een fijne straal. Kruid de vinaigrette met peper en zout.
200 g Berloumi
11
Snijd de Berloumi in blokjes.
1 scheutje arachideolie
12
Doe een klein scheutje arachideolie in de pan en bak er de blokjes berloumi kort in aan op een hoog vuur.
0,5 sambal
13
Zet het vuur uit als de blokjes goudbruin kleuren en meng er de sambal onder.
14
Doe de mosterdsla in de ruime mengkom met de vinaigrette en voeg er de gemarineerde koolrabireepjes en de reepjes palmharten aan toe. Meng het geheel goed onder elkaar.
15
Schep wat van de salade op een bord en leg er de pittige blokjes Berloumi bij. Schik er de schijfjes rode biet op.
pindanoten
16
Hak de pindanoten fijn en werk er de salade mee af.