Instructies
4 personen
150 g blauwe kaas
1
Doe de blauwe kaas in de hakmolen, maal hem fijn en verzamel alles in een mengkom.
100 g roomkaas, 100 g Room, 1 snuifje cayennepeper, citroensap
2
Doe de roomkaas, de room, cayennepeper en zout erbij. Voeg het citroensap toe en klop het geheel op.
3
Dek de opgeklopte kaas af en laat even opstijven in de koelkast.
Zuurdesembrood
4
Snijd het brood in plakken en verkruimel het broodkruim in grote stukken, zonder de korsten.
5
Bak het broodkruim in boter goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.
1 krulandijvie, 1 bosje Waterkers, dragon, kervel, 0,5 bosjes Bieslook
6
Kuis de krulandijvie en de waterkers, doe ze in een kom en doe er de dragon, wat kervel en wat fijngesneden bieslook bij.
olijfolie, 1 scheutje balsamico
7
Breng de salade op smaak met olijfolie, balsamico, peper en zout.
1 Blik perziken, 150 g Ganda Ham (in plakjes)
8