Snijd de dille en de dragon fijn en voeg toe aan de cocktaildressing. Breng de dressing verder op smaak met een snuifje cayenne en een snuifje paprikapoeder.
200 g broccolini
8
Leg de broccolini bij de boontjes en de eieren in het kokende water en kook ze gaar. (3 minuten)
4 kropslaharten
9
Snijd de kropslaharten overlangs. Spoel ze schoon onder koud water.
100 g Sugar snaps
10
Laat de sugar snaps meekoken in het water met de eieren en de groenten.
11
Giet de groenten en de eieren af en spoel ze meteen met koud water om een verdere garing te voorkomen.
12
Giet de rijst af wanneer hij gaar is en laat hem afkoelen.
13
Doe de afgekoelde groenten in een grote mengkom. Voeg er de afgekoelde wilde rijst aan toe.
14
Snijd de kropslaharten in stukken en voeg ze toe aan de salade.
Meng alles onder elkaar en leg de salade op een groot bord. Giet er een scheutje olijfolie en een scheutje witte wijnazijn over. Kruid de salade met peper en zout.
16
Pel de eieren en snijd ze in kwartjes. Verdeel de eieren over de salade.
17
Lepel wat van de dressing over de salade.
400 g gerookte zalm
18
Trek de gerookte zalm in stukken en verdeel ze over de salade.
1 takje dille, 1 dragon
19
Werk de salade af met de radijsschijfjes en wat extra dille- en dragonpluksels.