Kluts de eieren met een scheutje melk. Voeg een snuif zout, wat peper en een klein beetje nootmuskaat toe.
11
Haal het gebakken bladerdeeg uit de oven (maar laat de oven aanstaan). Verwijder de bakparels en het bakpapier.
12
Verdeel de groenten over de bodem en giet het eiermengsel erover.
200 g Cheddar
13
Strooi de gemalen cheddar erbovenop.
14
Laat de quiche 30 minuten bakken in de oven op 175°C.
1 bosje Rucola, 100 g spinazie
15
Was de rucola en meng ze met de spinazie.
2 el mosterd, 4 el dragonazijn, 10 el slaolie
16
Meng voor de dressing eerst de mosterd met de dragonazijn. Voeg de slaolie toe en klop met een garde alles onder elkaar tot je een mooie vinaigrette hebt. Kruid met peper en zout.
17
Haal de quiche uit de oven en snijd ze in stukken. Serveer er de salade met mosterddressing bij