Instructies
4 personen
500 g eekhoorntjesbrood
1
Borstel het eekhoorntjesbrood schoon en snijd het in twee.
boter
2
Smelt een klont boter in een hoge pan.
2 teentjes Look, 4 blaadjes Salie
3
Kneus en pel de knoflook. Snipper de tenen fijn en stoof ze in de boter. Doe er de salie bij en laat mee stoven.
peper, zout
4
Doe het eekhoorntjesbrood bij de knoflook en laat bakken. Voeg eventueel een extra klontje boter toe. Kruid met peper en zout.
0,2 l witte wijn
5
Blus de paddenstoelen met witte wijn en laat helemaal droog koken.
400 g pasta
6
Kook de pasta gaar in gezouten water.
1 bosje peterselie
7
Snijd de stengels van de peterselie en snipper de blaadjes.
8
Giet de pasta af en roer hem door de saus. Doe er de gesnipperde peterselie bij en kruid met peper.
9
Doe een pollepel kookvocht van de pasta erbij.
50 g Parmezaanse kaas
10
Rasp de parmezaan en schep hem door de pasta.
11