Instructies

4 personen
500 g eekhoorntjesbrood
1

Borstel het eekhoorntjesbrood schoon en snijd het in twee.

boter
2

Smelt een klont boter in een hoge pan.

2 teentjes Look, 4 blaadjes Salie
3

Kneus en pel de knoflook. Snipper de tenen fijn en stoof ze in de boter. Doe er de salie bij en laat mee stoven.

peper, zout
4

Doe het eekhoorntjesbrood bij de knoflook en laat bakken. Voeg eventueel een extra klontje boter toe. Kruid met peper en zout.

0,2 l witte wijn
5

Blus de paddenstoelen met witte wijn en laat helemaal droog koken.

400 g pasta
6

Kook de pasta gaar in gezouten water.

1 bosje peterselie
7

Snijd de stengels van de peterselie en snipper de blaadjes.

8

Giet de pasta af en roer hem door de saus. Doe er de gesnipperde peterselie bij en kruid met peper.

9

Doe een pollepel kookvocht van de pasta erbij.

50 g Parmezaanse kaas
10

Rasp de parmezaan en schep hem door de pasta.

11

Serveer de pasta met wat extra geraspte parmezaan.