Instructies

4 personen

De wortelsalade

4 Wortels
1

Schil de wortelen en rasp ze fijn.

Munt, koriander
2

Snijd de blaadjes van de munt en koriander fijn.

30 g gember, 1 Sjalotten
3

Schil de gember en rasp het stukje knol fijn. Pel de sjalot en snipper ze fijn.

azijn, olijfolie, peper, zout
4

Verzamel alle ingrediënten in een mengkom. Breng de salade op smaak met een flinke scheut azijn, olijfolie, peper en zout.

De dressing

200 g platte kaas, 1 el sriracha, 4 el zoete chilisaus
5

Meng de plattekaas met de sriracha en de sweet chilisaus.

0,25 limoenen
6

Breng de dressing op smaak met het sap van limoen.

De omeletwrap

600 g eenden
7

Snijd de gerookte eend in dunne plakjes en vervolgens in julienne.

TIPGeen fan van eend? Gerookte kip past ook perfect in dit recept. Of hou het lekker vegetarisch.
1 bosje Waterkers
8

Spoel de blaadjes van de waterkers onder koud stromend water en laat even uitlekken.

boter
9

Smelt een klontje boter in een grote pan.

8 eieren, 1 scheutje melk, peper, zout
10

Klop de eieren los met een klein scheutje melk. Kruid met peper en zout.

11

Bak 4 mooie omeletten van het beslag. Laat ze even afkoelen op een bord.

12

Leg een omelet op je werkvlak en smeer er een laag dressing op.

13

Bedek de dressing met wat wortelsalade, gevolgd door de reepjes eend.

14

Werk het geheel af met waterkers en rol de omelet op tot een wrap.

15

Serveer met wat extra waterkers en dressing.