Laat de bbq voorverwarmen tot 200°C en laat het vlees op temperatuur komen.
800 g Vastkokende aardappelen, 1 teentje Look
2
Spoel de aardappelen, snijd ze in schijven en doe ze in een ovenschaal. Pel en plet vervolgens de look en voeg hem toe.
olijfolie, 1 snuifje paprikapoeder, rozemarijn
3
Besprenkel de aardappelen met olijfolie en voeg ook de kruiden toe.
4
Dek de aardappelen af met folie en zet de ovenschaal op de grill van de bbq. Sluit het deksel en laat de aardappelen 25 minuten zachtjes konfijten.
1 Sjalotten, 1 scheutje Rode wijnazijn
5
Pel de sjalot, snijd ze fijn en doe ze in een kom. Sprenkel er een scheut rode wijnazijn over en laat even marineren.
400 g tomaten, 1 bakje kerstomaten, 1 blikje Witte bonen, 2 el kappertjes
6
Haal de kroontjes uit de tomaten. Snijd ze samen met de kerstomaatjes in stukken en voeg ze bij de sjalot. Spoel de witte boontjes en voeg ze vervolgens samen met de kappertjes toe. De ingrediënten hoeven nog niet gemengd te worden.