Leg de kippenbouten bij de groenten en voeg het water, de kokosmelk en een scheutje vissaus toe. Laat ongeveer een uur garen op een zacht vuur onder een deksel.
lightbulb_outline
TIPJe kan ook nog een extra blokje kippenbouillon toevoegen aan de soep.
150 g shiitake, 150 g oesterzwammen, 150 g Parijse champignons, 150 g kastanjechampignons, 1 een klontje boter, 1 scheutje olijfolie, 1 teentje Look
6
Maak alle champignons schoon en snijd ze in fijne stukken. Stoof ze aan in een pot met een klontje boter, een scheutje olijfolie en de geplette look.
7
Vis de kippenbouten uit de soep en zeef de soep bij de champignons.
8
Pluk het vlees van de kip en doe het terug in de soep.
koriander, lente-uien
9
Serveer de soep met enkele blaadjes koriander en een beetje fijngesneden lente-ui.