600 g lamsgehakt, 2 eieren, 75 g paneermeel, 1 snuifje komijn, 1 snuifje Za'atar, sumak
1
Doe het gehakt met het paneermeel en de eieren in de pot van de keukenmachine en breng het op smaak met peper, zout, komijn, sumak en za’atar. Laat de machine goed draaien.
2
Vorm worsten van het gehakt.
olijfolie, sumak
3
Wrijf een vel aluminiumfolie in met wat olijfolie en nog wat sumak en leg de worsten gehakt erop.
4 tomaten
4
Leg de worsten in folie op de grill van de bbq en laat ze een kwartier rustig garen. Vergeet de worsten niet af en toe te draaien.
5
Emondeer de tomaten, snijd ze in vier en verwijder de zaadlijsten. Snijd de tomatenpartjes in blokjes.
1 komkommer
6
Schil de komkommer en snijd hem overlangs in twee. Verwijder de zaadlijsten en snij de komkommer vervolgens in blokjes.
1 Sjalotten
7
Pel de sjalot, snipper ze fijn en meng ze onder de tomaten en de komkommer.