Breng het geheel aan de kook. Zet een deksel op de pot en laat de varkenswangen 1,5 u rustig garen in de oven.
1.000 g aardappelen
9
Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water.
boter, 3 stoof appels
10
Laat een flinke klont boter smelten in een pan en bak de rest van de appelen in de boter.
2 eierdooiers, 1 scheutje melk, boter
11
Giet de aardappelen af wanneer ze gaar zijn en voeg er de dooiers, de boter, de melk en wat peper en zout aan toe en ga er met een pureestamper door.
12
Haal de gare varkenswangen uit de oven, zet de grillfunctie van de oven aan en ga kort met een pureestamper door de varkenswangen.
13
Haal de kaneelstok en de kruidentuil uit de pot en schep het vlees in een ovenschaal. Schep er de gebakken appelen op en lepel er als laatste de puree over.
4 el paneermeel
14
Strooi tenslotte wat paneermeel over de puree en schuif de ovenschaal nog 10 minuten onder de hete grill.