Kuis de boontjes en kook ze beetgaar. Schep ze uit de pot met een schuimspaan en laat het kookwater op het vuur staan. Spoel de boontjes met koud water.
400 g knolselders
3
Halveer de knolselder, schil en snijd in repen. Kook de knolselder in het water van de boontjes. Spoel ze ook met koud water.
1 Sjalotten, 1 scheutje azijn
4
Snijd een sjalot in ringen, doe er een scheutje azijn bij en laat marineren.
1 een klont boter
5
Smelt een klont boter in een grote pan.
1 sneetje Zuurdesembrood
6
Scheur het brood in stukken en bak de croutons krokant in de boter. Laat uitlekken op een vel keukenpapier. Laat de pan op het vuur staan.
400 g oesterzwammen
7
Smelt wat extra boter in de pan. Scheur de oesterzwammen in reepjes en bak ze in de vetstof.
8
Voeg de reepjes knolselder toe en laat meebakken.
1 teentje Look, 1 snuifje zout, peper
9
Pel en plet de look. Voeg toe aan de gebakken groenten en kruid met peper en zout.