Zet een pan op het vuur en verwarm de melk maar breng ze niet aan de kook.
150 g havermout, 100 g kokosnootpoeder, 60 g kristalsuiker
2
Weeg de havermout, het kokospoeder en de suiker zorgvuldig af en roer ze onder de warme melk op het vuur.
100 g notenmengeling
3
Snijd de noten fijn en meng ze onder de havermoutpap. Haal de pan daarna van het vuur en laat het mengsel afkoelen.
4
Rol bolletjes van het havermoutmengsel en duw ze plat tot ronde koeken.
lightbulb_outline
TIPWrijf je handen in met wat (olijf)olie zodat het havermoutmengsel niet aan je handen blijft plakken.
1 el kokosvet
5
Laat het kokosvet smelten in een pan en bak de havermoutkoeken goudbruin aan beide kanten. Laat ze daarna even uitlekken op een vel keukenpapier.
200 g platte kaas
6
Roer de platte kaas los.
100 g frambozen, 100 g Braambessen, 1 tl honing
7
Schep een toef plattekaas op een havermoutkoek en schik er wat frambozen, braambessen of ander vers fruit bovenop. Werk af met een beetje honing of ahornsiroop. Smakelijk!