Instructies
4 personen
Voorbereiding
1
Giet de Lilet in een kan en doe er de rozenbottel- en hibiscusthee, de glühweinthee en de gedroogde appel bij. Laat minstens twee dagen infuseren.
De cocktail
1 l rode Lillet, 10 g rozebottelthee, 5 g glühwein thee, 0,2 l mescal, 1 Steranijs, 1 kaneelstokje, 4 kardemompeulen, 2 kruidnagels, 3 Jeneverbessen, 1 sinaasappel, tonic
2
Zeef de Lillet.
3
Kneus de steranijs, kaneel, kardemom, kruidnagel en jeneverbessen in een vijzel. Doe de specerijen bij de Lillet.
4
Snijd de oranje schil van de sinaasappel en doe de zeste bij de Lillet. Giet er de mescal bij.
5
Laat alles minstens een dag of een nacht op een koele plaats trekken.
Afwerken en serveren
6
Zeef de Lillet.
7