Pel de sjalot en de look, snipper ze fijn en stoof ze aan in olijfolie. Snijd de courgette en de tomaten in blokjes en laat meestoven. Breng de groenten op smaak met zout, komijn, paprikapoeder, cayennepeper en kurkuma.
lightbulb_outline
TIPRas el hanout en saffraan passen ook heel goed bij deze bereiding.
200 g Kikkererwten, 100 g rozijnen
4
Spoel de kikkererwten en voeg ze samen met de rozijnen toe.
0,1 l Water
5
Giet de parelcouscous af en spoel onder koud water. Doe de couscous mee in de pan, gevolgd door het water.
2 rode paprika's
6
Snijd de paprika’s overlangs in twee en haal de zaadlijsten eruit. Schep een deel van de couscousvulling in een ovenschaal en schik de halve paprika’s erbovenop.
150 g feta, koriander
7
Schep de rest van de vulling in de paprika’s. Verbrokkel de feta erover en schuif de paprika’s 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met enkele blaadjes koriander.