Snipper de dragon, bieslook en peterselie fijn. Hak de augurkjes, de kappertjes en de zilveruitjes ook fijn.
10
Meng alles met de mayonaise en bewaar in de koelkast.
De gepaneerde wijting
600 g wijting, peper
11
Verdeel de wijting in porties. Kruid met peper en zout.
arachideolie, 2 eieren
12
Splits de eieren. Gebruik de eierdooiers eventueel om verse mayonaise te maken. Klop de eiwitten met een klein scheutje arachideolie los in een diep bord of een schaal.
100 g panko
13
Doe de panko ook in een diep bord of schaal.
14
Haal de vis eerst door het lichtjes opgeklopte eiwit en dan door de panko.
15
Verwarm een flinke scheut arachideolie in een pan.
16
Bak de gepaneerde vis aan beide kanten krokant.
Serveren
17
Serveer de wijting met de geplette aardappelen met andijvie en de remouladesaus.