Instructies
4 personen
1
Laat de grillpan heet worden.
Ad door Albert Heijn

Spaar nu mee voor de nieuwe Dagelijkse kost potten & pannen. Alleen bij Albert Heijn!
800 g Vastkokende aardappelen
2
Snijd de aardappelen in stukken en kook ze gaar in gezouten water.
1 Kleine bloemkool
3
Snijd de bloemkool in roosjes.
4 eierdooiers, 2 eierdopjes witte wijn, 2 eierdopjes Water
4
Klop de dooiers met de dopjes witte wijn en water los.
800 g zalm (in 4 gelijke moten)
5
Kruid de vis met peper en zout en sprenkel er een beetje olijfolie over.
6
Kook de bloemkoolroosjes mee met de aardappelen.
7
Klop de mousseline op het vuur luchtig tot de dooiers beginnen te garen en de saus begint te binden.
8
Leg de vis op de grill en bak de moten op beide kanten.
150 g boter, 1 snuifje cayennepeper
9
Snijd de boter in blokjes en voeg ze al roerend toe aan de saus. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
3 el pickles, 1 citroen (Het sap van een halve)
10
Voeg de pickles en het sap van een halve citroen toe aan de mousselinesaus.
11
Giet de aardappelen en de bloemkool af en kruid ze met peper en zout.
100 g postelein
12