Doe de zongedroogde tomaatjes in de pot van de blender en voeg er de parmezaan, de pijnboompitjes, de look en de olijfolie aan toe. Mix het geheel tot een gladde pesto en kruid met peper en zout.
lightbulb_outline
TIPVoeg de tomatenpuree toe voor een mooie rode kleur.
1 een klont boter, 600 g dorade royale
5
Laat de boter smelten in een pan. Kruid de vis met peper en zout en maak enkele inkepingen in het vel met je mes. Leg de vis met het vel in de hete boter en bak de vis goudbruin.
lightbulb_outline
TIPDe vis krult op wanneer die met hitte in contact komt. Duw de vis zachtjes in de pan met een spatel om dit te voorkomen. vis aan te drukken wanneer ze net in de pan ligt.
800 g Loskokende aardappelen
6
Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water. Giet de aardappelen af wanneer ze gaar zijn.