keyboard_arrow_down
Instructies
Bekijk ingrediënten
4 personen
remove
add
3 sneetjes toast brood (zonder korsten)
1
Snijd de korsten van het brood. Snijd het brood grof en doe alles in een kom.
1.000 g Coeur de boeuf tomates, 1 rode paprika
2
Snijd de tomaten en paprika in grote stukken en doe ze bij het brood.
0,5 komkommers
3
Schil de komkommer, snijd hem grof en voeg hem toe.
1 rode ui, 2 teentjes Look
4
Snijd de rode ui grof en de look fijn. Voeg ze toe.
0,2 l olijfolie, 6 el Rode wijnazijn
5
Meng alles en voeg de olijfolie en de rodewijnazijn toe.
0,5 rode chilipepers
6
Kruid met een snuif zout en fijngesnipperde chilipeper.
2 el Tomatenpuree
7
Schep de gemarineerde groenten in de blender. Voeg er de tomatenpuree en een scheut water aan toe en mix alles fijn.
8
Duw de soep door een fijne zeef en laat ze afkoelen in de koelkast.
2 el pijnboompitten
9
Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen op keukenpapier.
0,5 bosjes basilicum, 30 g parmezaan
10
Hak de basilicum, de parmezaan en de pijnboompitjes fijn en doe ze in een kom.
0,1 l olijfolie, citroensap
11
Voeg er een flinke scheut olijfolie, peper, zout en enkele druppels citroensap aan toe en meng alles.
1 Coeur de boeuf tomates
12
Snijd de overige Coeur de Boeuf tomaat in vier, verwijder de zaadlijst, snijd de schil eraf en snijd het vruchtvlees in stukjes.
0,25 Ciabatta
13
Scheur de ciabatta in blokjes en bak ze in wat olijfolie goudbruin.
balsamico
14
Druppel er wat balsamico over wanneer ze gebakken zijn en laat ze even afkoelen.
15
Schep wat gazpacho in een diep bord en schep er wat blokjes tomaat in.
16
Snijd de mozzerella in stukjes en leg er enkele in de gazpacho.
0,5 bosjes basilicum
17
Lepel er wat verse pesto over en werk af met de croutons en extra basilicum.
expand_less
expand_more