Leg de schijfjes rode biet in een kommetje. Giet er de rode wijnazijn en de olijfolie over en breng op smaak met peper en grof zout. Zet de schijfjes aan de kant om te marineren.
1 Koolrabi
5
Schil de koolrabi. Snijd hem eerst in dunne plakjes met de mandoline en dan in fijne reepjes (julienne).
2 rabarberstelen
6
Spoel de rabarberstelen en snijd er de taaie uiteinden af. Schil de rabarber en snijd de stengels eerst in grote stukken, dan in schijfjes en tenslotte in fijne reepjes (julienne).
lightbulb_outline
TIPOok hier kan je de reepjes even bewaren op ijswater om ze extra krokant te maken.
100 g rode bietenblaadjes, 100 g mosterdsla
7
Laat de krulsla uitlekken. Was de mosterdsla en de rode bietblaadjes en laat ook deze uitlekken.
200 g geitenkaas, honing, tijm
8
Snijd de verse geitenkaas in gelijke plakken en leg ze in een ovenschaal. Giet er een beetje honing over. Hak enkele takjes tijm fijn en verstrooi de tijm over de geitenkaas. Plaats de ovenschaal enkele minuten in de oven.