Rasp de knoflook. Snijd de ansjovis en de kappertjes fijn.
3 el mayonaise, 0,25 citroenen
7
Meng de knoflook, ansjovis en kappertjes met de mayonaise. Rasp er een beetje citroenschil bij. Knijp wat citroensap bij de saus.
0,5 bosjes peterselie, 0,5 bosjes dragon
8
Snipper de peterselie en de dragon. Doe ze bij de saus.
pepers
9
Breng op smaak met versgemalen peper.
Afwerken en serveren
boter, bakolie
10
Smelt een klontje boter in één pan en verwarm wat olie in een tweede pan.
4 eieren, 1 scheutje melk, pepers, zout
11
Klop de eieren los met een scheutje melk. Kruid met peper en zout.
lightbulb_outline
TIPJe kunt eventueel nog wat gesnipperde groene kruiden aan de omeletten toevoegen.
12
Bak kleine omeletten in de pan met boter op een zacht vuur.
13
Bak de gepaneerde visburgers in de olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
14
Snijd de broodjes open en rooster ze in de broodrooster.
handvol tuinkers
15
Beleg de onderste helft met een halve omelet, een toef tuinkers, een visburger en wat gemarineerde ui. Doe saus op de bovenste helft en sluit het broodje.