Doe de parmezaan met de pijnboompitten, de zongedroogde tomaten, de tomatenpuree, de look en wat xeresazijn in de blender en mix het geheel fijn.
1 snuifje cayennepeper
4
Breng de pesto op smaak met cayennepeper en zout.
3 courgettes
5
Snijd de courgettes op de mandoline in linten.
2 Sjalotten
6
Snijd de sjalot in reepjes en doe ze bij de courgette.
1 eierdooier
7
Giet de aardappelen af wanneer ze gaar zijn en voeg er enkele eetlepels pesto, een dooier, de olie van de zongedroogde tomaten, peper en zout aan toe. Ga er met een pureestamper door.
4 Dorades (met vel)
8
Kruid de vis met peper en zout en bak de filets op het vel in olijfolie.
1 snuifje oregano, 0,5 citroenen (Het sap)
9
Bak de linten van de courgette met de sjalot kort in hete olie. Breng ze op smaak met peper, zout en een snuif oregano. Pers er wat citroensap over.
10
Schep wat puree op een bord en schep er de courgettelinguine op.
10 kerstomaten, 1 scheutje fijne olijfolie en goede balsamico
11
Leg er een stuk gebakken vis bij en werk af met enkele gehalveerde kerstomaatjes, een scheutje fijne olijfolie en een scheutje goede balsamico.