Breng de groenten op smaak met komijn, tandoorikruiden en kurkuma.
1 blik kokosmelk, 1 snuifje zout, 0,4 l Water
11
Voeg de kokosmelk, een blik water en een flinke snuif zout toe. Breng de curry aan de kook.
12
Schep de groenten in de pot van de blender en mix ze fijn tot een saus.
13
Giet de currysaus door een zeefje bij de groenten en kruid eventueel bij met een snuif zout.
Afwerking
14
Laat in een andere pot een scheut olie heet worden.
1 Sjalotten, 2 teentjes Look
15
Snijd de rest van de groenten (de randen van de courgette, de rest van de zoete aardappel en selder, de andere wortel, de sjalot en de look) in blokjes en stoof ze aan in een pan met olie.
16
Voeg de bloemkoolroosjes toe en laat even bakken.
100 g spinazieblaadjes, koriander
17
Spoel intussen de spinazieblaadjes onder koud water, laat ze uitlekken en meng ze als laatste onder de curry. Werk naar smaak af met een takje koriander.
4 naanbrood
18
Warm de naan in de oven en serveer ze met de curry.