Instructies
4 personen
400 g grijze garnalen, 0,2 l groentebouillon
1
Pel de grijze garnalen als voorbereidend werk en breng ook de groentebouillon aan de kook.
200 g couscous
2
Schep de couscous in een kom, giet de warme bouillon erover, laat wellen en afkoelen.
krulpeterselie, dragon, basilicum, dille, 1 el mosterd, 0,5 citroenen, 1 teentje Look, 0,1 l olijfolie, 1 el kappertjes, 6 ansjovisfilets
3
Pluk wat groene kruiden (peterselie, basilicum, dille en dragon) en hou een deel apart in een kommetje. Doe de rest van de groene kruiden in de blender samen met een eetlepel mosterd en het sap van de citroen. Pel een teentje look en voeg toe, gevolgd door de kappertjes, de ansjovis en de olijfolie. Mix alles kort en kruid met peper en zout.
2 bakje kerstomaten, 4 el Zwarte olijven, 1 scheutje balsamicoazijn
4
Snijd de tomaatjes en de zwarte olijven en doe ze in een kom en breng op smaak met peper, zout en wat balsamicoazijn.
100 g pijnboompitten
5
Rooster de pijnboompitten in wat olijfolie, laat ze uitlekken op wat keukenpapier en kruid ze met een snuif zout.
2 burrata
6