Instructies
4 personen
Mexicaanse salade
0,5 rode uien, 1 een beetje Rode wijnazijn
1
Snijd de rode ui fijn en doe in een mengkom, besprenkel met rode wijnazijn en laat wat trekken.
1 blik maïs, 1 blik rode bonen, 0,5 ijsbergsla, 0,5 rode puntpaprika's, kerstomaten
2
Spoel de rode boontjes en de maïs en doe bij de ui. Snijd vervolgens ook nog de rode puntpaprika en ijsbergsla, voeg toe bij de rest. Werk af met kerstomaatjes en kruid met peper, zout en wat olijfolie.
Corn dogs
0,4 l karnemelk, 180 g polenta, 130 g bloem, 1 tl bakpoeder
3
Doe de karnemelk in de blender met de polenta, de bloem, het bakpoeder en een snuif zout. Mix tot een beslag.
4
Giet het beslag over in een maatbeker, een beker die alleszins hoog genoeg is om er de worsten in de doppen.
12 knackworsten
5
Steek de worsten op een satéstok. Indien de worsten te groot zijn, snijd je ze in twee. Dompel ze in het beslag en bak ze in de friteuse, probeer er zo veel mogelijk tegelijk te bakken afhankelijk van de grootte van de worsten uiteraard.
6
Haal ze uit de friteuse wanneer ze goudbruin zien en laat ze uitlekken.
Salsa
4 el ketchup, 1 el hot sauce, 1 scheutje Engelse saus, 1 el augurk, 1 tl jalapenopeper, 1 tl Bicky-uitjes
7
Doe de ketchup in een kommetje. Voeg daarbij hot sauce, Engelse saus, fijngesneden augurk, fijngesneden jalapeno en Bicky-uitjes.
8