Instructies
4 personen
1
Verwarm de oven voor op 175 °C.
225 g boter
2
Smelt de boter in de pan.
180 g Chocolade
3
Snijd de chocolade in kleine stukjes en smelt samen met de boter op een zacht vuurtje.
4
Beboter de taartvorm en strooi er wat bloem in. Zorg dat de hele vorm bedekt is.
1 vel kruimeldeeg
5
Leg het vel kruimeldeeg in de taartvorm, verwijder de randen en prik voldoende gaatjes in de bodem.
4 eieren, 270 g kristalsuiker
6
Voeg de eieren en de suiker toe in een mengkom. Klop alles goed op met de keukenrobot.
7
Als de eieren en de suiker goed opgeklopt zijn, voeg je de gesmolten chocolade toe. De keukenrobot blijft ondertussen verder kloppen.
55 g bloem, 55 g cacaopoeder, 55 g kokosnootpoeder, 1 tl bakpoeder, 1 snuifje zout
8
Weeg de bloem, cacaopoeder en kokospoeder af. Voeg een snuifje zout toe samen met het bakpoeder.
9
Lepel beetje per beetje het mengsel bij het beslag.
Afwerken en serveren
90 g pecannoten
10
Snijd de noten fijn en voeg ook toe.
11
Giet het beslag in de taartbodem.
60 g kokosnootpoeder, 60 g bloem, 60 g kristalsuiker, 60 g boter
12
Weeg het kokospoeder, de bloem, de suiker en de boter af en giet in een mengkom.
13
Was je handen en kneed vervolgens alle ingrediënten tot een kruimelig deeg.
14
Strooi de crumble over het beslag heen.
15