Instructies
4 personen
3 gelatineblaadjes (3,5 g/stuk)
1
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
2 dl Room, 2 dl melk
2
Doe de melk met de room in een steelpannetje en breng het geheel op een zacht vuurtje aan de kook.
1 el kristalsuiker, 125 g pure chocolade, Munt
3
Voeg de suiker toe aan de melk en de room. Breek de chocolade in kleine stukjes en laat hem oplossen in de melk met de room. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze ook mee op. Voeg tot slot de munt toe en laat de munt rustig zijn smaak afgeven.
4
Stort het beslag, via een zeefje, in de panna cottavormpjes en laat de panna cotta’s minstens 2 uur opstijven.
30 g hazelnoten
5
Doe de hazelnoten in de pot van de blender en mix het geheel fijn.
30 g bloem, 30 g boter, 30 g kristalsuiker, 1 el cacaopoeder
6
Meng de hazelnoten met de bloem, de boter, de suiker en het cacaopoeder in een kom tot een kruimelig deeg.
7
Stort het deeg op een ovenschaal en bak de crumble 25 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C. Laat de crumble nadien afkoelen.
8